Calle Gasòmetre, 41-43 Tarragona Tlf: 977 241 233 · Fax: 977 219 538 · lacapona@llibrerialacapona.cat
 
 
 
 
Librería La Capona
 
 
 

Condiciones generales y procedimientos de compra

La confirmació de la comanda implica l'acceptació de la compra i d'aquestes condicions generals, que són les que regiran, en absència de condicions particulars, la vostra relació amb la Llibreria La Capona, SL, (d'ara en endavant, La Capona).

Dades mercantils de La Capona:

La Capona, SL
Domicili social: C/ Gasòmetre 41- 43, Tarragona 43001
NIF B-43505122
Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, tom 2376 de Societats, foli 165, full núm. T-37733, inscripció 1a

La Capona posa a disposició de l'usuari el telèfon +34 977 241 233 i l'adreça de correu electrònic lacapona@llibrerialacapona.cat per resoldre qualsevol dubte sobre aquestes condicions.

Mitjançant l'acceptació del contracte declareu:

a) Que teniu capacitat de contractar, d'acord amb la normativa espanyola aplicable.
b) Que heu llegit aquestes condicions generals i les accepteu expressament.

1.- Àmbit d'aplicació

Aquestes condicions regiran la relació comercial que establiu amb La Capona, formalitzada per l'execució d'una comanda, la utilització dels serveis i la compra o sol'licitud dels productes que el titular de la pàgina ofereix a través de l'espai web assignat al domini www.llibrerialacapona.cat. Qualsevol operació efectuada fora d'aquest espai no vincula La Capona.

2.- Acceptació i vigència de les condicions generals

Aquestes condicions generals poden ser modificades. La modificació es notificarà als usuaris a través de la mateixa pàgina web.

En la relació establerta amb vós seran vàlides i aplicables les condicions generals vigents en la data d'acceptació. Les clàusules començaran a regir des del moment de la perfecció del contracte, d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002.

3.- Descripció dels llibres

Al web es donen només les referències més importants dels llibres oferts. Podeu sol'licitar més informació sobre els llibres a l'adreça electrònica especificada anteriorment.

Les existències dels llibres són limitades i que figurin al web no implica que estiguin disponibles immediatament. Si no disposa del llibre sol'licitat, La Capona el demanarà al distribuïdor i us ho comunicarà en el missatge de recepció de la comanda.

4.- Procediment de compra

Aquest és el procediment establert per La Capona per adquirir llibres a través del seu web:

Cistell de compra

A través del cercador existen a la web es poden localitzar els títols desitjats realitzant l'habitual cerca per paraules. Un cop localitzats els exemplars s'ha de prémer sobre l'opció Comprar que apareix a la fitxa de cada llibre. Podeu repetir aquesta operació tantes vegades com vulgueu.

A mesura que aneu triant els llibres que vulgueu adquirir, aquests es van afegint a la cistella de compra, des d'on es podrà consultar en tot moment l'estat actual de la seva comanda amb els preus i quantitats corresponents.

Des d'aquest mateix estadi es pot modificar la seva comanda: Afegir, esborrar unitats, etc.

Quan hàgiu triat tots els llibres que voleu adquirir, heu de formalitzar la comanda emplenant amb les vostres dades el formulari que apareix sota el cistell de compra.

Després heu d'escollir com voleu que us lliurem la comanda.

En el cas que vulgueu que us lliurem la comanda per servei postal, s'hi apliquen aquestes tarifes per despeses d'enviament:

- Fins a 25 euros: 4 euros
- De 26 a 40 euros: 5 euros
- De 40 a 100 euros: 6,5 euros
- De 100 a 150 euros: 7 euros
- A partir de 150 euros: 8 euros

Per a enviaments Internacionals consultar previament a través de correu electrònic.

La data de recepció de la seva comanda està condicionada al servei de correus.

Revisar i confirmar la comanda

En aquest estadi heu de verificar les vostres dades i la comanda. Si hi esteu d'acord, heu de prémer sobre el botó Pagar comanda per procedir al pagament.

Pagament

Podeu pagar la comanda mitjançant targeta de crèdit a través d'una passarel'la de pagament de La Caixa, entitat encarregada de validar el pagament. Garantim una total protecció i confidencialitat de les dades, ja que aquesta operació es realitza a través de servidor segur (SSL).

Si el pagament ha estat realitzat correctament rebreu la confirmació de la comanda amb un missatge a l'adreça electrònica que hàgiu especificat al formulari de compra.

5.- Disponibilitat dels productes i confirmació de la comanda

La informació relativa a la disponibilitat d'un llibre està subjecta a canvis sense preavís depenent de la demanda dels nostres clients i de les existències dels proveïdors i editorials.

Quan feu una comanda rebreu una confirmació per correu electrònic que us informarà de qualsevol modificació de disponibilitat relativa als llibres que hàgiu sol'licitat. Si hi trobeu qualsevol error o discrepància sobre el preu, el lliurament o la forma de pagament, comuniqueu-nos-ho immediatament.

6.- Preu dels productes

Tots els preus indicats a la pàgina web estan vigents fins que s'exhaureixin les existències. En el cas dels productes que no estiguin disponibles immediatament, La Capona no en confirmarà la disponibilitat fins que no l'hagi consultat amb el proveïdor corresponent.

L'import de la compra que aparegui a la pantalla durant el procés de compra i l'import indicat al missatge de confirmació que La Capona enviï al comprador han de coincidir. En cas de divergència, l'import vàlid serà el del document de confirmació de la reserva o de la compra realitzada a través de www.llibrerialacapona.cat.

Els preus dels llibres estan subjectes a modificacions que l'editor determini i, en el cas dels llibres de importació, a les fluctuacions de la moneda d'origen.

En el cas d'enviaments realitzats a països no pertanyents a la Unió Europea, La Capona no assumirà les despeses corresponents a impostos i aranzels propis de cada país.

7.- Anul'lació de comandes

La Capona es reserva el dret d'anul'lar les comandes amb errors tipogràfics o aritmètics o que continguin una adreça d'enviament imprecisa que pugui dificultar el lliurament dels articles.

Si voleu anul'lar una comanda encara no expedida, ho podeu fer enviant-nos un missatge electrònic amb el número de comanda.

8.- Condicions de lliurament

Les comandes s'enviaran a través del servei certificat de Correus. Aquesta modalitat implica unes despeses i una forma de lliurament que varia segons el volum de la comanda i la seva destinació.

9.- Devolucions de compres

La Capona us informa que disposeu del dret de desistiment, sempre que els productes adquirits no es trobin en les categories contemplades en l'article 45 de la Llei de ordenació del comerç minorista. Podeu exercir aquest dret d'acord amb les següents condicions:

La Capona accepta totes les devolucions que s'efectuïn dins del termini assenyalat (15 dies hàbils des de la recepció del llibre) sempre que el llibre es trobi en perfecte estat. Un cop rebut el llibre, La Capona comprovarà el seu estat abans de procedir al reintegrament de l'import.

Si rebeu un llibre en mal estat, el podeu tornar i La Capona us reemborsarà l'import íntegre (preu del llibre i despeses d'enviament). La responsabilitat de La Capona es limita a aquesta reposició.

Les devolucions o reclamacions poden fer-se efectives a l'adreça: compres@llibrerialacapona.cat

10.- Formes de pagament

La Capona accepta com a forma de pagament per a les compres efectuades des del seu web, d'acord amb les condicions establertes aquí i en la normativa aplicable corresponent, la targeta de crèdit, perquè és la forma més còmoda i segura ja que disposem d'un sistema de passarel'la de pagament homologat segons la normativa vigent.

11.- Protecció de dades personals

La informació relativa al tractament de les vostres dades personals és la inclosa a la política de privacitat vigent a la pàgina web. L'acceptació d'aquestes condicions generals implica també l'acceptació de la política de privacitat.

En tot cas, us informem que les vostres dades formaran part d'un arxiu automàtic propietat de La Capona i que seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació comercial establerta amb vós.

12.- Propietat intel'lectual

Qualsevol material, logo, gràfic, escrits o qualsevol altre contingut inclòs al web de La Capona és propietat de La Capona, SL, o dels seus titulars respectius.

No es pot reproduir, distribuir, comunicar públicament, utilitzar per a qualsevol finalitat, transformar o realitzar qualsevol altra acció amb els esmentats continguts sense la corresponent autorització del respectiu titular.

13.- Ús del servei i responsabilitats

La Capona no garanteix la disponibilitat permanent dels serveis i queda exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat per danys i prejudicis causats per la indisponibilitat del servei per causes de força major o errors en les xarxes telemàtiques de dades.

La Capona no es fa responsable del contingut dels enllaços a altres webs que no siguin titularitat seva i que, per tant, no pugui controlar.

14.- Nul'litat de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes Condicions Generals fos declarada totalment o parcialment nul'la o ineficaç, la nul'litat o ineficàcia afectarà només aquella clàusula o part de la clàusula, i es mantindrà la resta de les Condicions Generals.

15.- Reclamació de comandes

Si no rebeu la comanda un cop transcorregut el termini de lliurament aproximat, poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem immediatament la reclamació al distribuïdor.

El servei de correus únicament accepta reclamacions després de quinze dies hàbils a partir del lliurament del paquet en les seves oficines pels enviaments nacionals i trenta dies per als enviaments internacionals.

  1. Escriba el título, autor, editorial, EAN, ... de lo que desea buscar, seleccione la temática y haga clic en el botón BUSCAR

Se ha añadido su artículo a la cesta

Ir a la cesta

Continuar comprando

×

Ha comprado un libro del que en este momento no disponemos ningún ejemplar. Lo hemos pedido a la editorial y aproximadamente en 4/5 días estará disponible.

Ir a la cesta

Continuar comprando

×