Carrer Gasòmetre, 41-43 Tarragona Tlf: 977 241 233 · Fax: 977 219 538 · lacapona@llibrerialacapona.cat
 
 
 
 
Llibreria La Capona
 
 
 

Notes legals

La informació que apareix al web de La Capona, S.L. està adreçada únicament a les persones interessades a obtenir informació sobre La Capona, S.L. i, si s'escau, sobre les seves empreses associades i subsidiàries i sobre els productes i serveis comercialitzats per aquestes o bé per tercers amb qui La Capona, S.L. pugui haver concertat acords eventuals o permanents sobre aquest tema (en endavant , 'tercers col·laboradors').

En accedir i connectar-se al web, s'accepta que La Capona, S.L. no és responsable de cap pèrdua directa o indirecta derivada de l'ús de la informació, ja sigui de titularitat pròpia o de tercers col·laboradors, de les matèries i productes continguts o de l'accés a altres matèries i continguts d' Internet a través de les connexions amb aquest web. L'accés al web de La Capona, S.L. no implica cap tipus de garantia, expressa o implícita, atorgada per La Capona, S.L. respecte a la idoneïtat dels seus continguts per a fins particulars de qui hi accedeixi. En conseqüència, tant l'accés al web com l'ús de la seva informació i els seus continguts s'efectua sota l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, i La Capona, S.L. no se'n fa responsable dels danys directes ni indirectes, dels danys emergents o per lucre cessant, ni dels eventuals perjudicis derivats de l'ús de la informació i els continguts del seu web o de webs de tercers accessibles a través de les connexions i enllaços existents.

La Capona, S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts enllaçats mitjançant un vincle amb un altre web.

La Capona, S.L. autoritza a citar els continguts del seu web en altres webs i a enllaçar-los sempre que se'n faci constar l'origen i que el navegador utilitzat mostri l'adreça URL de La Capona, S.L.. La Capona, S.L. no té cap mena de control sobre els enllaços de tercers, i per tant no pot respondre de la disponibilitat dels webs enllaçats, dels productes o serveis comercialitzats en aquests webs, ni dels seus continguts i recursos.

En el cas que La Capona, S.L. sigui advertida que algun usuari de qualsevol dels serveis facilitats a través del seu web du a terme activitats delictives o que atempten contra drets de tercers, La Capona, S.L. pot rescindir de forma immediata la relació amb aquest usuari i adoptar les mesures necessàries per evitar la continuïtat d'aquestes activitats.

El copyright del material emprat en aquest web (incloses amb caràcter merament enunciatiu i no limitatiu les marques i els seus logotips) és propietat exclusiva de La Capona, S.L. o de tercers col·laboradors. La reproducció, distribució, comercialització o transformació d'aquest material estan prohibides, llevat que hi hagi consentiment previ i exprés de La Capona, S.L. o dels seus tercers col·laboradors. L'accés a aquest material no implica cap tipus de llicència per reproduir-lo, distribuir-lo, comercialitzar-lo o transformar-lo.

La Capona, S.L. tractarà les dades de caràcter personal aportades per l'usuari conforme al que dicti la llei espanyola i d'acord amb les polítiques de privacitat establertes per a cada servei ofert a través de La Capona, S.L..

Política de privacitat

La Capona, S.L. considera importantíssim garantir la privacitat de les dades dels consumidors i es compromet a protegir la informació personal proporcionada pels visitants del seu web i la informació inclosa en les llistes de correu electrònic. Qualsevol informació proporcionada a La Capona, S.L. es tractarà amb les màximes precaucions i no s'utilitzarà per a cap altra finalitat que l'autoritzada per l'usuari.

Revenda o divulgació de dades a tercers: La Capona, S.L. no ven, lloga, intercanvia ni presta a tercers informació personal recopilada al seu web o inclosa a les seves llistes de correu electrònic. Si La Capona, S.L. contracta tercers que puguin tenir accés a informació confidencial, aquests estan obligats, per un acord de confidencialitat, a assegurar el mateix nivell de seguretat que La Capona, S.L. en el tractament de les dades personals.

La Capona, S.L. us ofereix la possibilitat d'accedir a la informació que ens faciliteu, corregir-la, modificar-la o eliminar-la si és errònia o incompleta. Per a qualsevol d'aquestes opcions, o si teniu cap dubte o pregunta sobre aquest tema, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un missatge a lacapona@llibrerialacapona.cat

Malgrat que la majoria dels usuaris del web de La Capona, S.L. indiquen que accepten rebre informació sobre iniciatives de La Capona, S.L. quan els usuaris introdueixen les seves dades personals al web tenen dret a escollir si autoritzen o no La Capona, S.L. a enviar-los informació. Si no heu escollit aquesta opció en el moment d'introduir les vostres dades, però posteriorment decidiu que no voleu rebre comunicacions de La Capona, S.L. comuniqueu-nos-ho.

Si per qualsevol motiu considereu que La Capona, S.L. no ha complert aquests principis de protecció de dades, us preguem que ens ho comuniqueu enviant un missatge de correu electrònic a lacapona@llibrerialacapona.cat i tractarem per tots els mitjans de revisar i corregir el problema immediatament.

Aquest web proporciona enllaços a diversos webs que estan fora del control de La Capona, S.L.. Quan cliqueu un d'aquests enllaços, sortireu del nostre web i us connectareu al web de l'organització o companyia seleccionada. Encara que hi hagi una relació entre el nostre web i el web d'un tercer, no tenim cap tipus de control sobre els llocs vinculats. Cadascun d'aquests llocs vinculats té el seu propi procediment i les seves pròpies polítiques de protecció i recopilació de dades. Si visiteu un web vinculat al nostre, consulteu la política de protecció de dades del lloc abans de facilitar qualsevol informació personal.

La utilització d'aquest web comporta l'acceptació de les condicions de la nostra política de protecció de dades. Si no les accepteu, no divulgueu cap tipus d'informació personal per mitjà d'aquest web. La Capona, S.L. pot modificar la seva política de protecció de dades, les modificacions entraran en vigor quan es publiquin en aquest web. L'usuari és responsable de revisar aquesta política de protecció de dades periòdicament per informar-se dels canvis realitzats.

Si teniu cap dubte o voleu fer cap pregunta sobre la protecció de dades a la xarxa del web de La Capona, S.L. poseu-vos en contacte amb l'administrador del web a través d'aquesta adreça electrònica lacapona@llibrerialacapona.cat

La darrera actualització d'aquesta política de protecció de dades és del 10/10/2013.

Dades legals

En compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002 - LSSI-CE), en vigor des del 12 d'octubre de 2002, es posa en coneixement públic la següent informació:


Objecte del web:
Presentació d'informació comercial sobre els serveis oferts i les dades de contacte. Inclou mitjans per portar a terme compres per via electrònica dels articles oferts.

Responsable del web
La Capona, S.L.
Carrer Gasòmetre, 41-43
43001 Tarragona
CIF B43505122

Contacte
Tel. 977 241 233
Fax 977 219 538
a/e: lacapona@llibrerialacapona.cat
Domini: llibrerialacapona.cat

  1. Escrigui el títol, autor, editorial, EAN, ... del que dessitja buscar, sel·leccioni la temàtica i faci clic al botó BUSCAR

S'ha afegit el seu article a la cistella

Anar a la cistella

Continuar comprant

×

Heu comprat un llibre que en aquest moments no tenim. L'hem demanat a l'editorial i aproximadament en 4/5 dies estarà disponible.

Anar a la cistella

Continuar comprant

×