Calle Gasòmetre, 41-43 Tarragona Tlf: 977 241 233 · Fax: 977 219 538 · lacapona@llibrerialacapona.cat
 
 
 
 
Librería La Capona
 
 
 

Condiciones generales y procedimientos de compra

Les Condicions Generals de venda s’estableixen per a regular la relació comercial entre LA CAPONA, S.L. i el client per la compra que és pot fer mitjançant el formulari a que és pot accedir al web www.llibrerialalacapona.cat

La compra pel web suposarà l’acceptació d’aquestes condicions, com també de les condiciones establertes a la Nota Legal. Aquestes condicions seran aplicades sense perjudici de les normes legals sobre la matèria que s’apliquen en cada cas.

Mitjançant l'acceptació del contracte declareu:

a) Que teniu capacitat de comprar d'acord amb la normativa espanyola vigent.
b) Que heu llegit aquestes condicions generals i les accepteu expressament.

Tanmateix s’informa que aquestes Condicions podran ser modificades i en conseqüència l’usuari és responsable de consultar-les cada vegada que accedeixi al lloc Web ja que seran aplicables les que siguin vigents en el moment en que és vulgui fer la compra de llibres.

Par a qualsevol dubte o preguntes que el client pot tenir sobre aquestes Condicions pot contactar amb la llibreria utilitzant qualsevol de les dades que seguidament s’indiquen:

La Capona, SL
Carrer Gasòmetre 41
43001 Tarragona
Telèfon 977 241 233 - Fax 977 219 538
c/e: compres@llibrerialacapona.cat
Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, Tom 2376 de Societats, foli 165, full núm. T-37733, inscripció 1a

El text d’aquestes condicions generals de venda poden ser reproduïdes o desades en còpia aqui

1.- L'àmbit d'aplicació

Aquestes condicions regiran la relació comercial que establireu amb La Capona, formalitzada per l'execució d'una comanda, la utilització dels serveis i la compra o sol·licitud dels productes que el titular de la pàgina ofereix a través del lloc web assignat al domini www.llibrerialalacapona.cat Qualsevol operació efectuada fora d'aquest espai no vincula La Capona, S.L

2.- La descripció dels llibres.

Al web es donen només les referències més importants dels llibres oferts. Podeu, si voleu, demanar més informació sobre els llibres a l'adreça electrònica especificada anteriorment.

Les existències dels llibres són limitades i que figurin al web no implica que estiguin disponibles immediatament. Si no es disposa del llibre sol·licitat, La Capona el demanarà a l’editor o distribuïdor i us ho comunicarà en el missatge de recepció de la comanda.

3.- Procediment de compra

Aquest és el procediment establert per La Capona per adquirir llibres a través del seu web:

Cistell de compra

A través del cercador existen al WEB es poden localitzar els títols desitjats realitzant l'habitual cerca per paraules. Un cop localitzats els exemplars s'ha de prémer sobre l'opció Comprar que apareix a la fitxa de cada llibre. Podeu repetir aquesta operació tantes vegades com vulgueu.

A mesura que aneu triant els llibres que vulgueu adquirir, aquests es van afegint a la cistella de compra, des d'on es podrà consultar en tot moment l'estat actual de la seva comanda amb els preus i quantitats corresponents.

Des d'aquest mateix estadi es pot modificar la seva comanda: Afegir, esborrar unitats, etc.

Quan hàgiu triat tots els llibres que voleu adquirir, heu de formalitzar la comanda emplenant amb les vostres dades el formulari que apareix sota el cistell de compra.

Després heu d'escollir com voleu que us lliurem la comanda.

1 - Recollir-la directament a la Llibreria La Capona, Carrer Gasòmetre 41, 43001 de TARRAGONA.
2 – Que us la enviem al vostre domicili o allí on ens indiqueu per mitjà del servei de repartiment que tenim contractat amb una empresa especialitzada. En aquest cas heu d’indicar-ho tenint en compte que les despeses d’enviament seran al vostre càrrec i que estan establers en 7.00€, IVA inclòs per enviaments al territori peninsular. Per enviaments a les Illes Balears, Les Canàries i les ciutats autònomes de Ceuta I Melilla com fora de l’estat Espanyol cal que demaneu el cost dels enviaments a compres@llibrerialacapona.cat

Revisar i confirmar la comanda

En aquest estadi heu de verificar les vostres dades i la comanda, para evitar errors que puguin dificultar el lliurament de la vostra compra.

Juntament amb la comanda i a l’interior del paquet hi adjuntarem el tiquet de compra i si es vol rebre la factura per correu electrònic, ho podeu indicar a l’apartat d’observacions a l’hora de fer la compra. Tot i això si un cop rebuda la comanda voleu una factura la podeu demanar a compres@llibrerialacapona.cat i us l’enviarem tot seguit.

Si hi esteu d'acord, heu de prémer sobre el botó ACABAR i PAGAR COMANDA per procedir al pagament. Confirmant així que el consumidor és conscient de que la seva comanda és realitza i que implica una obligació de pagament.

Pagament

Podeu pagar la comanda mitjançant targeta de crèdit a través d'una passarel·la de pagament de Caixabank, entitat encarregada de validar el pagament. Garantim una total protecció i confidencialitat de les dades, ja que aquesta operació es realitza a través de servidor segur (SSL).

Si el pagament ha estat realitzat correctament rebreu la confirmació de la comanda amb un missatge a l'adreça electrònica que hàgiu especificat al formulari de compra.

4.- Disponibilitat dels productes i confirmació de la comanda

La informació relativa a la disponibilitat d'un llibre està subjecta a canvis sense preavís depenent de la demanda dels nostres clients i de les existències dels proveïdors i editorials.

Quan feu una comanda rebreu una confirmació per correu electrònic que us informarà de qualsevol modificació de disponibilitat relativa als llibres que hàgiu sol·licitat. Si hi trobeu qualsevol error o discrepància sobre el preu, el lliurament o la forma de pagament, comuniqueu-nos-ho immediatament.

5.- Preu dels productes

Tots els preus indicats a la pàgina web incorporen l’IVA i estan vigents fins que l’editor els modifiqui.

En el cas dels productes que no estiguin disponibles immediatament, La Capona no en confirmarà la disponibilitat fins que no l'hagi consultat amb el proveïdor corresponent.

A l’apartat del resum de la compra i sempre abans d’acabar i pagar la comanda s’avisa que si el llibre no està disponible és farà saber el nou termini de lliurament i que sigui el client qui decideixi si vol continuar amb la compra o decidir cancel·lar-la.

Si client continua amb el procediment de compra i decideix, abans de que se procedeixi a l’enviament, de que ja no li interessa els comprat, La Capona, S.L. retornarà l’import de la compra pel mateix canal de pagament i 24 hores desprès d’aquest per tal de que quedi constància del pagament i de l’abonament.

En el cas d'enviaments realitzats a països no pertanyents a la Unió Europea, La Capona no assumirà les despeses corresponents a impostos i aranzels propis de cada país.

6.- Impossibilitat de entrega i Anul·lació de comandes

La Capona utilitzarà tots els mitjans raonables per tal d’eliminar qualsevol error topogràfic, de l’adreça de lliurament i s’esmerçarà a trobar una solució per a complir amb les seves obligacions derivades del contracte.

Tanmateix el client observarà l’exactitud i veracitat de les dades facilitades a l’hora d’omplir els formularis de compra amb la finalitat de minimitzar la possibilitat dels errors a l’hora del lliurament de la comanda.

Si voleu anul·lar una comanda encara no expedida, ho podeu fer enviant-nos un missatge electrònic amb el número de comanda a compres@llibrerialacapona.cat

7.- Condicions de lliurament

Les comandes es lliuraran en un termini d’entre 24 i 72 hores dels dies hàbils des de la formalització de la comanda a l’adreça que el client indiqui, aquest prendrà les mesures necessàries per tal de que no existeixin impediments al lliurament i haurà de signar el corresponent document de lliurament.

Si per algun motiu la comanda no és pugues lliurar en el termini establert per un fet imputable a LA CAPONA, S.L., és contactarà amb el client per tal d’informar-lo del fet, i serà aquest qui podrà decidir si segueix amb l’interès de rebre la comanda o anul·lar-la i rebre el corresponent reemborsament de l’import pagat.

Per a comandes amb enviaments fora de la península cal demanar la informació sobre el termini de lliurament.

8.- Devolucions de compres. Dret de Desistiment.

El dret de desistiment és la facultat que té l’usuari de deixar sense efecte un contracte fet a distància en determinats casos, sense la necessitat de justificar la seva decisió i ni rebre cap penalització de cap mena.

L’usuari disposa, per exercí el dret de desistiment, de 14 dies naturals a comptar des del dia en que l’usuari o un tercer autoritzat i que sigui diferent al transportista reculli el material dels bens adquirits.

En el cas que els bens adquirits és lliurin per separat els 14 dies naturals és comptaran a partir de l’últim lliurament.

El dret de desistiment no estarà subjecte a cap formalitat i es considerarà vàlidament exercitat mitjançant l’enviament del document de desistiment i la devolució en perfecte estat i amb el mateix embalatge dels productes rebuts en el termini establert.

L’usuari independentment del mitjà que esculli per a comunicar la seva decisió haurà de comunicar de forma clara la seva intenció de desistir del contracte de compra. En tot cas l’usuari podrà utilitzar el model de desistiment que La Capona, S.L. posa a la seva disposició com a part annexa a aquestes condicions.

En cas de desistiment La Capona, S.L. reemborsarà a l’usuari tots els pagaments rebuts, incloses les despeses d’enviament, excepte les addicionals escollides per l’usuari per una modalitat d’enviament diferent a la modalitat menys costosa que s’ofereix al WEB

Les despeses de retorn seran a càrrec del client i descomptades de l’import del reemborsament en el termini aproximat de 14 dies pel mateix mitjà per on es va fer el pagament i sense demora indeguda. En tot els casos el client serà el responsable de la disminució del valor dels productes a resultes de una manipulació incorrecte per part seva.

En el següent enllaç podrà trobar el model del formulari de desistiment.

9.- Formes de pagament

La Capona accepta com a forma de pagament per a les compres efectuades des del seu WEB, d'acord amb les condicions establertes aquí i en la normativa aplicable corresponent, la targeta de crèdit, perquè és la forma més còmoda i segura ja que disposem d'un sistema de passarel·la de pagament homologat segons la normativa vigent.

Les targetes de crèdit poden estar subjectes a comprovacions o autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora. Si aquesta entitat no autoritzes el pagament, La Capona, S.L. no serà, en cap cas, responsable de retard o falta de lliurament.

En tots els casos en pitjar el botó d’ACABAR I PAGAR LA COMANDA, l’usuari confirma que el mètode de pagament utilitzat és de la seva propietat.

La Capona, S.L. garantitza que totes les transaccions que gestiona pel seu lloc WEB mitjançant un Software de compra “online” son del tot segures i que en cap cas és cobraran despeses extres a la targeta del client.

Tota la informació que ens proporcioni en el desenvolupament del procés de compra és informatitzada i d’acord amb la legislació vigent.

La transmissió de totes les dades personals es fan en un entorn segur, amb un servidor de línia segura on tota la informació és encriptada, impedint així que no s’hi pugui accedir sense una autorització expressa.

10.- Protecció de dades personals

La informació relativa al tractament de les vostres dades personals és la inclosa a la política de privacitat vigent a la pàgina web. L'acceptació d'aquestes condicions generals implica també l'acceptació de la política de privacitat.

En tot cas, us informem que les vostres dades formaran part d'un arxiu propietat de La Capona i que seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació comercial establerta amb vós.

11.- Propietat intel·lectual

Qualsevol material, logotip, gràfic, escrits o qualsevol altre contingut inclòs al WEB de La Capona, S.L. és propietat de La Capona, S.L., o dels seus titulars respectius.

No es pot reproduir, distribuir, comunicar públicament, utilitzar per a qualsevol finalitat, transformar o realitzar qualsevol altra acció amb els esmentats continguts sense la corresponent autorització del respectiu titular.

12.- Ús del servei i responsabilitats

La Capona no garanteix la disponibilitat permanent dels serveis i queda exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat per danys i prejudicis causats per la indisponibilitat del servei per causes de força major o errors en les xarxes telemàtiques de dades.

La Capona no es fa responsable del contingut dels enllaços a altres webs que no siguin titularitat seva i que, per tant, no pugui controlar.

13.- Nul·litat de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes Condicions Generals fos declarada totalment o parcialment nul·la o ineficaç, la nul·litat o ineficàcia afectarà només aquella clàusula o part de la clàusula, i es mantindrà la resta de les Condicions Generals.

14.- Reclamació de comandes

Si no rebeu la comanda un cop transcorregut el termini de lliurament aproximat, poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem immediatament la reclamació al distribuïdor.

El servei de correus únicament accepta reclamacions després de quinze dies hàbils a partir del lliurament del paquet en les seves oficines pels enviaments nacionals i trenta dies per als enviaments internacionals.

15.- Jurisdicció i Llei aplicable.

La prestació dels serveis del WEB és regeixen pel pactat entre las parts i per l’establert en aquestes Condiciones Generales, a les normes Autonòmiques vigents, en el lloc de celebració del contracte i, en defecte d’aquestes, pel que disposa la Llei de modificació del Text Refús de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i Lleis Complementaries.

Qualsevol controvèrsia se sotmetran els Jutjats i Tribunals de la Ciutat de Tarragona.

16.- Resolució de litigis en línia.

LConforme al Reglament (UE) nº 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, posem a disposició del client el següent enllaç que permet l’accés a la plataforma de resolució de litigis en línia de l’Unió Europea.

Enllaç a la plataforma ODR: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

 1. Escriba el título, autor, editorial, EAN, ... de lo que desea buscar, seleccione la temática y haga clic en el botón BUSCAR

¿Qué son las cookies?
Una “Cookie” es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario, tablet, smartphone o cualquier otro dispositivo con información sobre la navegación. El conjunto de “cookies”, nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, y nos permite saber que paginas encuentran nuestros usuarios útiles y cuáles no.

Este sitio web utiliza cookies y/o tecnologías similares que almacenan y recuperan información cuando navegas. En general, estas tecnologías pueden servir para finalidades muy diversas, como, por ejemplo, reconocerte como usuario, obtener información sobre tus hábitos de navegación, o personalizar la forma en que se muestra el contenido.

Tipos de cookies

La información que le proporcionamos a continuación le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

 • Cookies propias: Son aquellas que se envían a su equipo desde nuestros propios equipos o dominios y desde el que prestamos el servicio que nos solicita.
 • Cookies de terceros: Son aquellas que se envían a su equipo desde un equipo o dominio que no es gestionado por nosotros, sino por otra entidad colaboradora. Como, por ejemplo, las usadas por redes sociales, o por contenido externo como Google Maps.
 • Cookies de sesión: Son cookies temporales que permanecen en el archivo de cookies de su navegador hasta que abandona la página web, por lo que ninguna queda registrada en el disco duro de su ordenador. La información obtenida por medio de estas cookies, sirven para analizar pautas de tráfico en la web. A la larga, esto nos permite proporcionar una mejor experiencia para mejorar el contenido y facilitar su uso.
 • Cookies persistentes: Son almacenadas en el disco duro y nuestra web las lee cada vez que realiza una nueva visita. Una cookie permanente posee una fecha de expiración determinada. La cookie dejará de funcionar después de esa fecha. Estas cookies las utilizamos, generalmente, para facilitar los servicios de registro.
 • Cookies técnicas: Son aquellas necesarias para la navegación y el buen funcionamiento de nuestra página web. Permiten, por ejemplo, controlar el tráfico y la comunicación de datos, acceder a partes de acceso restringido, utilizar elementos de seguridad, almacenar contenidos para poder difundir vídeos o compartir contenidos a través de redes sociales.
 • Cookies de personalització: Son aquéllas que le permiten acceder al servicio con unas características predefinidas en función de una serie de criterios, como por ejemplo el idioma, el tipo de navegador a través del cual se accede al servicio, la configuración regional desde donde se accede al servicio, etc.
 • Cookies de análisis: Son aquellas que, tratadas por nosotros o por terceros, nos permiten cuantificar el número de usuarios y así realizar la medición y análisis estadístico de la utilización que hacen los usuarios del servicio ofertado. Para ello se analiza su navegación en nuestra página web con el fin de mejorar la oferta de productos o servicios que le ofrecemos.
 • Cookies publicitarias: Son aquéllas que permiten la gestión, de la forma más eficaz posible, de los espacios publicitarios que se pudieran incluir en nuestra página web, mostrando publicidad relacionada con su perfil de navegación.
 • Cookies de publicidad comportamental: Estas cookies almacenan información del comportamiento de los usuarios obtenida a través de la observación continuada. Gracias a ellas, podemos conocer los hábitos de navegación en internet y mostrarte publicidad relacionada con tu perfil de navegación.

¿Para que utiliza esta página web las cookies?
Esta página web utiliza las cookies de análisis y publicitarias con las finalidades descritas en el apartado anterior.

¿Quién utiliza las cookies en esta página web?
La identificación de quién utiliza las cookies, el tipo de cookies utilizadas y demás detalles, se indica a continuación:

 • Cookies: Analytics
 • Tipos: 3
 • Propietario: Google
 • Propósito y utlización: Comptador de visites
 • Período de conservación: 14 mesos o cada nova sessió

Nota: Las cookies de tipo “Propias” son utilizadas sólo por el propietario de esta web y las cookies “De terceros” son utilizadas, también, por el prestador del servicio que está detallado la tabla anterior.

¿Cómo puedo desactivar o eliminar estas cookies?
Puede usted permitir o bloquear las cookies, así como borrar sus datos de navegación (incluidas las cookies) desde el navegador que usted utiliza. Consulte las opciones e instrucciones que ofrece su navegador para ello. Tenga en cuenta que, si acepta las cookies de terceros, deberá eliminarlas desde las opciones del navegador.

Además, algunos Servicios pueden utilizar conectores con redes sociales tales como Faceboock o Twitter. Cuando un usuario se registra en un Servicio con credenciales de una red social, autoriza a la red social a guardar una cookie persistente que recuerda su identidad y le garantiza acceso a los Servicios hasta que expire.
El usuario puede borrar esta cookie y revocar el acceso a los Servicios mediante redes sociales actualizando sus preferencias en la red social que especifica.

A continuación, tiene disponibles los enlaces con la información para gestionar las cookies de los navegadores más utilizados:

Complemento de inhabilitación para navegadores de Google Analytics:

Si desea rechazar las cookies analíticas de Google Analytics en todos los navegadores, de forma que no se envíe información suya a Google Analitys, puede descargar un complemento que realiza esta función desde este enlace:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ejercicio de derechos.

Puede conocer y ejercer sus derechos en materia de protección de datos accediendo a nuestra Política de Privacidad.

*Las condiciones presentes se regirán por la legislación española vigente.

 

PERMITIR

Cookies de Medición

 
×

Se ha añadido su artículo a la cesta

Ir a la cesta

Continuar comprando

×

Ha comprado un libro del que en este momento no disponemos ningún ejemplar. Lo hemos pedido a la editorial y aproximadamente en 4/5 días estará disponible.

Ir a la cesta

Continuar comprando

×