Carrer Gasòmetre, 41-43 Tarragona Tlf: 977 241 233 · Fax: 977 219 538 · lacapona@llibrerialacapona.cat
 
 
 
 
Llibreria La Capona
 
 
 

Condicions generals i procediments de compra

Les Condicions Generals de venda s’estableixen per a regular la relació comercial entre LA CAPONA, S.L. i el client per la compra que és pot fer mitjançant el formulari a que és pot accedir al web www.llibrerialalacapona.cat

La compra pel web suposarà l’acceptació d’aquestes condicions, com també de les condiciones establertes a la Nota Legal. Aquestes condicions seran aplicades sense perjudici de les normes legals sobre la matèria que s’apliquen en cada cas.

Mitjançant l'acceptació del contracte declareu:

a) Que teniu capacitat de comprar d'acord amb la normativa espanyola vigent.
b) Que heu llegit aquestes condicions generals i les accepteu expressament.

Tanmateix s’informa que aquestes Condicions podran ser modificades i en conseqüència l’usuari és responsable de consultar-les cada vegada que accedeixi al lloc Web ja que seran aplicables les que siguin vigents en el moment en que és vulgui fer la compra de llibres.

Par a qualsevol dubte o preguntes que el client pot tenir sobre aquestes Condicions pot contactar amb la llibreria utilitzant qualsevol de les dades que seguidament s’indiquen:

La Capona, SL
Carrer Gasòmetre 41
43001 Tarragona
Telèfon 977 241 233 - Fax 977 219 538
c/e: compres@llibrerialacapona.cat
Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, Tom 2376 de Societats, foli 165, full núm. T-37733, inscripció 1a

El text d’aquestes condicions generals de venda poden ser reproduïdes o desades en còpia aqui

1.- L'àmbit d'aplicació

Aquestes condicions regiran la relació comercial que establireu amb La Capona, formalitzada per l'execució d'una comanda, la utilització dels serveis i la compra o sol·licitud dels productes que el titular de la pàgina ofereix a través del lloc web assignat al domini www.llibrerialalacapona.cat Qualsevol operació efectuada fora d'aquest espai no vincula La Capona, S.L

2.- La descripció dels llibres.

Al web es donen només les referències més importants dels llibres oferts. Podeu, si voleu, demanar més informació sobre els llibres a l'adreça electrònica especificada anteriorment.

Les existències dels llibres són limitades i que figurin al web no implica que estiguin disponibles immediatament. Si no es disposa del llibre sol·licitat, La Capona el demanarà a l’editor o distribuïdor i us ho comunicarà en el missatge de recepció de la comanda.

3.- Procediment de compra

Aquest és el procediment establert per La Capona per adquirir llibres a través del seu web:

Cistell de compra

A través del cercador existen al WEB es poden localitzar els títols desitjats realitzant l'habitual cerca per paraules. Un cop localitzats els exemplars s'ha de prémer sobre l'opció Comprar que apareix a la fitxa de cada llibre. Podeu repetir aquesta operació tantes vegades com vulgueu.

A mesura que aneu triant els llibres que vulgueu adquirir, aquests es van afegint a la cistella de compra, des d'on es podrà consultar en tot moment l'estat actual de la seva comanda amb els preus i quantitats corresponents.

Des d'aquest mateix estadi es pot modificar la seva comanda: Afegir, esborrar unitats, etc.

Quan hàgiu triat tots els llibres que voleu adquirir, heu de formalitzar la comanda emplenant amb les vostres dades el formulari que apareix sota el cistell de compra.

Després heu d'escollir com voleu que us lliurem la comanda.

1 - Recollir-la directament a la Llibreria La Capona, Carrer Gasòmetre 41, 43001 de TARRAGONA.
2 – Que us la enviem al vostre domicili o allí on ens indiqueu per mitjà del servei de repartiment que tenim contractat amb una empresa especialitzada. En aquest cas heu d’indicar-ho tenint en compte que les despeses d’enviament seran al vostre càrrec i que estan establers en 7.00€, IVA inclòs per enviaments al territori peninsular. Per enviaments a les Illes Balears, Les Canàries i les ciutats autònomes de Ceuta I Melilla com fora de l’estat Espanyol cal que demaneu el cost dels enviaments a compres@llibrerialacapona.cat

Revisar i confirmar la comanda

En aquest estadi heu de verificar les vostres dades i la comanda, para evitar errors que puguin dificultar el lliurament de la vostra compra.

Juntament amb la comanda i a l’interior del paquet hi adjuntarem el tiquet de compra i si es vol rebre la factura per correu electrònic, ho podeu indicar a l’apartat d’observacions a l’hora de fer la compra. Tot i això si un cop rebuda la comanda voleu una factura la podeu demanar a compres@llibrerialacapona.cat i us l’enviarem tot seguit.

Si hi esteu d'acord, heu de prémer sobre el botó ACABAR i PAGAR COMANDA per procedir al pagament. Confirmant així que el consumidor és conscient de que la seva comanda és realitza i que implica una obligació de pagament.

Pagament

Podeu pagar la comanda mitjançant targeta de crèdit a través d'una passarel·la de pagament de Caixabank, entitat encarregada de validar el pagament. Garantim una total protecció i confidencialitat de les dades, ja que aquesta operació es realitza a través de servidor segur (SSL).

Si el pagament ha estat realitzat correctament rebreu la confirmació de la comanda amb un missatge a l'adreça electrònica que hàgiu especificat al formulari de compra.

4.- Disponibilitat dels productes i confirmació de la comanda

La informació relativa a la disponibilitat d'un llibre està subjecta a canvis sense preavís depenent de la demanda dels nostres clients i de les existències dels proveïdors i editorials.

Quan feu una comanda rebreu una confirmació per correu electrònic que us informarà de qualsevol modificació de disponibilitat relativa als llibres que hàgiu sol·licitat. Si hi trobeu qualsevol error o discrepància sobre el preu, el lliurament o la forma de pagament, comuniqueu-nos-ho immediatament.

5.- Preu dels productes

Tots els preus indicats a la pàgina web incorporen l’IVA i estan vigents fins que l’editor els modifiqui.

En el cas dels productes que no estiguin disponibles immediatament, La Capona no en confirmarà la disponibilitat fins que no l'hagi consultat amb el proveïdor corresponent.

A l’apartat del resum de la compra i sempre abans d’acabar i pagar la comanda s’avisa que si el llibre no està disponible és farà saber el nou termini de lliurament i que sigui el client qui decideixi si vol continuar amb la compra o decidir cancel·lar-la.

Si client continua amb el procediment de compra i decideix, abans de que se procedeixi a l’enviament, de que ja no li interessa els comprat, La Capona, S.L. retornarà l’import de la compra pel mateix canal de pagament i 24 hores desprès d’aquest per tal de que quedi constància del pagament i de l’abonament.

En el cas d'enviaments realitzats a països no pertanyents a la Unió Europea, La Capona no assumirà les despeses corresponents a impostos i aranzels propis de cada país.

6.- Impossibilitat de entrega i Anul·lació de comandes

La Capona utilitzarà tots els mitjans raonables per tal d’eliminar qualsevol error topogràfic, de l’adreça de lliurament i s’esmerçarà a trobar una solució per a complir amb les seves obligacions derivades del contracte.

Tanmateix el client observarà l’exactitud i veracitat de les dades facilitades a l’hora d’omplir els formularis de compra amb la finalitat de minimitzar la possibilitat dels errors a l’hora del lliurament de la comanda.

Si voleu anul·lar una comanda encara no expedida, ho podeu fer enviant-nos un missatge electrònic amb el número de comanda a compres@llibrerialacapona.cat

7.- Condicions de lliurament

Les comandes es lliuraran en un termini d’entre 24 i 72 hores dels dies hàbils des de la formalització de la comanda a l’adreça que el client indiqui, aquest prendrà les mesures necessàries per tal de que no existeixin impediments al lliurament i haurà de signar el corresponent document de lliurament.

Si per algun motiu la comanda no és pugues lliurar en el termini establert per un fet imputable a LA CAPONA, S.L., és contactarà amb el client per tal d’informar-lo del fet, i serà aquest qui podrà decidir si segueix amb l’interès de rebre la comanda o anul·lar-la i rebre el corresponent reemborsament de l’import pagat.

Per a comandes amb enviaments fora de la península cal demanar la informació sobre el termini de lliurament.

8.- Devolucions de compres. Dret de Desistiment.

El dret de desistiment és la facultat que té l’usuari de deixar sense efecte un contracte fet a distància en determinats casos, sense la necessitat de justificar la seva decisió i ni rebre cap penalització de cap mena.

L’usuari disposa, per exercí el dret de desistiment, de 14 dies naturals a comptar des del dia en que l’usuari o un tercer autoritzat i que sigui diferent al transportista reculli el material dels bens adquirits.

En el cas que els bens adquirits és lliurin per separat els 14 dies naturals és comptaran a partir de l’últim lliurament.

El dret de desistiment no estarà subjecte a cap formalitat i es considerarà vàlidament exercitat mitjançant l’enviament del document de desistiment i la devolució en perfecte estat i amb el mateix embalatge dels productes rebuts en el termini establert.

L’usuari independentment del mitjà que esculli per a comunicar la seva decisió haurà de comunicar de forma clara la seva intenció de desistir del contracte de compra. En tot cas l’usuari podrà utilitzar el model de desistiment que La Capona, S.L. posa a la seva disposició com a part annexa a aquestes condicions.

En cas de desistiment La Capona, S.L. reemborsarà a l’usuari tots els pagaments rebuts, incloses les despeses d’enviament, excepte les addicionals escollides per l’usuari per una modalitat d’enviament diferent a la modalitat menys costosa que s’ofereix al WEB

Les despeses de retorn seran a càrrec del client i descomptades de l’import del reemborsament en el termini aproximat de 14 dies pel mateix mitjà per on es va fer el pagament i sense demora indeguda. En tot els casos el client serà el responsable de la disminució del valor dels productes a resultes de una manipulació incorrecte per part seva.

En el següent enllaç podrà trobar el model del formulari de desistiment.

9.- Formes de pagament

La Capona accepta com a forma de pagament per a les compres efectuades des del seu WEB, d'acord amb les condicions establertes aquí i en la normativa aplicable corresponent, la targeta de crèdit, perquè és la forma més còmoda i segura ja que disposem d'un sistema de passarel·la de pagament homologat segons la normativa vigent.

Les targetes de crèdit poden estar subjectes a comprovacions o autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora. Si aquesta entitat no autoritzes el pagament, La Capona, S.L. no serà, en cap cas, responsable de retard o falta de lliurament.

En tots els casos en pitjar el botó d’ACABAR I PAGAR LA COMANDA, l’usuari confirma que el mètode de pagament utilitzat és de la seva propietat.

La Capona, S.L. garantitza que totes les transaccions que gestiona pel seu lloc WEB mitjançant un Software de compra “online” son del tot segures i que en cap cas és cobraran despeses extres a la targeta del client.

Tota la informació que ens proporcioni en el desenvolupament del procés de compra és informatitzada i d’acord amb la legislació vigent.

La transmissió de totes les dades personals es fan en un entorn segur, amb un servidor de línia segura on tota la informació és encriptada, impedint així que no s’hi pugui accedir sense una autorització expressa.

10.- Protecció de dades personals

La informació relativa al tractament de les vostres dades personals és la inclosa a la política de privacitat vigent a la pàgina web. L'acceptació d'aquestes condicions generals implica també l'acceptació de la política de privacitat.

En tot cas, us informem que les vostres dades formaran part d'un arxiu propietat de La Capona i que seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació comercial establerta amb vós.

11.- Propietat intel·lectual

Qualsevol material, logotip, gràfic, escrits o qualsevol altre contingut inclòs al WEB de La Capona, S.L. és propietat de La Capona, S.L., o dels seus titulars respectius.

No es pot reproduir, distribuir, comunicar públicament, utilitzar per a qualsevol finalitat, transformar o realitzar qualsevol altra acció amb els esmentats continguts sense la corresponent autorització del respectiu titular.

12.- Ús del servei i responsabilitats

La Capona no garanteix la disponibilitat permanent dels serveis i queda exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat per danys i prejudicis causats per la indisponibilitat del servei per causes de força major o errors en les xarxes telemàtiques de dades.

La Capona no es fa responsable del contingut dels enllaços a altres webs que no siguin titularitat seva i que, per tant, no pugui controlar.

13.- Nul·litat de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes Condicions Generals fos declarada totalment o parcialment nul·la o ineficaç, la nul·litat o ineficàcia afectarà només aquella clàusula o part de la clàusula, i es mantindrà la resta de les Condicions Generals.

14.- Reclamació de comandes

Si no rebeu la comanda un cop transcorregut el termini de lliurament aproximat, poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem immediatament la reclamació al distribuïdor.

El servei de correus únicament accepta reclamacions després de quinze dies hàbils a partir del lliurament del paquet en les seves oficines pels enviaments nacionals i trenta dies per als enviaments internacionals.

15.- Jurisdicció i Llei aplicable.

La prestació dels serveis del WEB és regeixen pel pactat entre las parts i per l’establert en aquestes Condiciones Generales, a les normes Autonòmiques vigents, en el lloc de celebració del contracte i, en defecte d’aquestes, pel que disposa la Llei de modificació del Text Refús de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i Lleis Complementaries.

Qualsevol controvèrsia se sotmetran els Jutjats i Tribunals de la Ciutat de Tarragona.

16.- Resolució de litigis en línia.

LConforme al Reglament (UE) nº 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, posem a disposició del client el següent enllaç que permet l’accés a la plataforma de resolució de litigis en línia de l’Unió Europea.

Enllaç a la plataforma ODR: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

 1. Escrigui el títol, autor, editorial, EAN, ... del que dessitja buscar, sel·leccioni la temàtica i faci clic al botó BUSCAR

Què són les cookies?
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari, tablet, smartphone o qualsevol altre dispositiu amb informació sobre la navegació. El conjunt de "cookies", ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, i ens permet saber quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.

Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació, o personalitzar la forma en què es mostra el contingut.

Tipus de cookies

La informació que li proporcionem a continuació us ajudarà a comprendre els diferents tipus de cookies:

 • Cookies pròpies: Són aquelles que s'envien al seu equip des dels nostres propis equips o dominis i des del qual prestem el servei que ens sol·licita.
 • Cookies de tercers: Són aquelles que s'envien al seu equip des d'un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat col·laboradora. Com, per exemple, les usades per xarxes socials, o per contingut extern com Google Maps.
 • Cookies de sessió: Són cookies temporals que romanen a l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandona la pàgina web, de manera que cap queda registrada en el disc dur del seu ordinador. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveixen per analitzar pautes de trànsit a la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitar el seu ús.
 • Cookies persistents: Són emmagatzemades al disc dur i la nostra web les llegeix cada vegada que realitza una nova visita. Una cookie permanent posseeix una data d'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Aquestes cookies les fem servir, generalment, per facilitar els serveis de registre.
 • Cookies tècniques: Són aquelles necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra pàgina web. Permeten, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, accedir a parts d'accés restringit, utilitzar elements de seguretat, emmagatzemar continguts per poder difondre vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Cookies de personalització: Són aquelles que li permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d'una sèrie de criteris, com ara l'idioma, el tipus de navegador a través del qual s'accedeix al servei, la configuració regional des d'on s'accedeix al servei, etc.
 • Cookies d'anàlisi: Són aquelles que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que t'oferim.
 • Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que es poguessin incloure a la nostra pàgina web, mostrant publicitat relacionada amb el teu perfil de navegació.
 • Cookies de publicitat comportamental: Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació a internet i mostrar publicitat relacionada amb el teu perfil de navegació.

Per a què utilitza aquesta pàgina web les cookies?
Aquesta pàgina web utilitza les cookies d'anàlisi i publicitàries amb les finalitats descrites en l'apartat anterior.

Qui utilitza les cookies en aquesta pàgina web?
La identificació de qui utilitza les cookies, el tipus de cookies utilitzades i altres detalls, s'indica a continuació:

 • Cookies: Analytics
 • Tipus: 3
 • Propietari: Google
 • Propòsit i utilització: Comptador de visites
 • Període conservació: 14 mesos o cada nova sessió

Nota: Les cookies de tipus "pròpies" són utilitzades només pel propietari d'aquesta web i les cookies "De tercers" són utilitzades, també, pel prestador de el servei que està detallat la taula anterior.

Com puc desactivar o eliminar aquestes cookies?
Pots permetre o bloquejar les cookies, així com esborrar les teves dades de navegació (incloses les cookies) des del navegador que utilitzes. Consulta les opcions i instruccions que ofereix el teu navegador per a això. Recordeu que, si acceptes les cookies de tercers, les hauràs eliminar des de les opcions del navegador.

A més, alguns serveis poden utilitzar connectors amb xarxes socials com ara Faceboock o Twitter. Quan un usuari es registra en un servei amb credencials d'una xarxa social, autoritza a la xarxa social a guardar una cookie persistent que recorda la seva identitat i li garanteix accés als Serveis fins que expiri.
L'usuari pot esborrar aquesta cookie i revocar l'accés als Serveis mitjançant xarxes socials actualitzant les seves preferències a la xarxa social que especifica.

A continuació, té disponibles els enllaços amb la informació per gestionar les cookies dels navegadors més utilitzats:

Complement d'inhabilitació per a navegadors de Google Analytics:

Si voleu rebutjar les cookies analítiques de Google Analytics en tots els navegadors, de manera que no s'enviï informació teva a Google Analitys, pots descarregar un complement que realitza aquesta funció des d'aquest enllaç:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Exercici de drets.

Pots conèixer i exercir els teus drets en matèria de protecció de dades accedint a la nostra política de privacitat.

* Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

 

PERMETEU

Cookies de Medició

 
×

S'ha afegit el seu article a la cistella

Anar a la cistella

Continuar comprant

×

Heu comprat un llibre que en aquest moments no tenim. L'hem demanat a l'editorial i aproximadament en 4/5 dies estarà disponible.

Anar a la cistella

Continuar comprant

×